Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Lekker zitten? Denk eens aan een krukje, poef misschien?

Lekker zitten? Denk eens aan een krukje, poef misschien?

Sharing is caring

Een krukje, poef of ander laag zitmeubel in huis plaatsen? Goed idee! Soms wil je ergens een lekker zithoekje van maken zonder dat je een grote eyecatcher neer hoeft te zetten. Geen grote bank, zware fauteuil of harde, houten stoel. Dan is een krukje, poef of misschien een zitzak een prima alternatief. Met zitzakken creeer je een lekker loungehoekje maar dat kan natuurlijk op talloze andere manieren net zo goed.

Krukje, poef of toch wat anders?

Wat moet je nou kiezen? Een krukje, poef of toch een zitzak? Dat verschilt natuurlijk per persoon. Kijk, het zal duidelijk zijn dat je een barstoel aan een bar plaatst en dat je steigerhouten meubelen niet gebruikt om lekker in weg te zakken. Maar voor een lekker hoekje naast de haard of voor het raam zijn een lage zitmeubelen prima geschikt. Heb je al aan zitzakken gedacht voor dat fijne plekje? Dat staat ook hartstikke leuk bij steigerhouten meubelen bijvoorbeeld. En een barstoel is dan misschien het ene uiterste, een krukje, poef of zitzak compenseert dat natuurlijk met gemak.

Krukje, poef en andere trendy zitplaatsen

Hou jij van een industriele inrichting, dan zijn een krukje, poef en steigerhouten meubelen echt iets voor jou. Dat kun je in elke ruimte toepassen. Een industriele kapstok in de gang, grote lampen in de keuken en een krukje, poef of ander laag zitmeubel in de woonkamer. Die industriele kapstok kun je trouwens ook prima completeren met grote lampen en een stoere paraplubak. Maar daar heb je natuurlijk als zitplaats niets aan. Het is belangrijk dat je aan tafel lekker kunt zitten en aan een bar moet je natuurlijk een goede barstoel hebben. Op de bank kun je visite ontvangen, maar voor die luie zondagen thuis met een muziekje en wat lekkers binnen handbereik? Dan is het heerlijk om weg te dromen in een fijne zitzak, op een poef of misschien zelfs wel in een hangmat. Als het maar comfortabel is, lekker zacht en als je er maar lekker op weg kunt dromen. Fijne chillmomenten gewenst op je krukje, poef of zitzak!

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog op onze gemeente Zoetermeer website.