Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Automotive-Autobedrijven / Alle opties dakdragers voor de Volvo V40

Alle opties dakdragers voor de Volvo V40

Sharing is caring

Wanneer je wilt gaan skiën of met het gehele gezin op vakantie wilt, dan kom je al snel ruimte in de achterbak te kort. Een mooie oplossing hiervoor is het kopen van een dakdrager maar er zijn veel opties om uit te kiezen. Om het voor wat overzichtelijker te maken zal ik eerste de drie verschillende soorten dakdragers uitleggen en hierna wat vertellen over de verschillende merken

Drie soorten dakdragers

Gesloten dakrailing Wanneer jij een autodak hebt met gesloten dakrailing hebt dan houdt dit in dat je railing langs de lengte van jouw auto hebt, maar dat er geen opening is tussen de railing en het dak. Er zijn dakdragers die hier speciaal voor gemaakt zijn en dus op deze railing vastgezet worden.

Open dakrailing

Zoals je wel kunt raden zijn dit auto’s met railing op het dak waarbij er wel een opening is tussen het dak en de railing. Ze staan er dus los op. Ook hiervoor zijn speciale dakdragers die je op deze railing vastzet

Glad dak

Ook wanneer je geen enkel vastzetpunt op je dak hebt is er de mogelijkheid voor een dakdrager. Dan moet je een dakdrager nemen die speciaal gemaakt is voor een glad dak.

Verschillende merken

Thule dakdragers Een echte leider in de markt van dakdragers is Thule. Thule heeft verschillende soorten dakdragers, met allemaal een uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemaakt van aluminium of staal, wat een licht en sterk materiaal ois, ideaal voor dakdragers. Dakdragers Volvo V40 De dakdragers van Aguri zijn wat gedkoper dan die van Thule, maar dit verschil zie je ook in de kwaliteit. Maar ze zijn ideaal wanneer je op een budget zit.

Dakdragers

Ook Mont-Blanc levert dakdragers van een hoge kwaliteit, ook zijn ze dus weer wat duurder. Deze zijn gemaakt van staal, wat sterk is en redelijk licht. Dit waren enkele van de opties die er zijn voor Volvo V40 dakdrager, maar je hebt natuurlijk nog meer merken. Al kun je hier al een redelijk goede selectie uitmaken. Kies wat bij jou, je budget en je wensen past.

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog op onze gemeente Zoetermeer website.