Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Totaal Lokaal Zichtbaar

Totaal Lokaal Zichtbaar

Voor elke portemonnee een passende oplossing om je bedrijf lokaal zichtbaarder te maken.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Straat Marius Godwaldtstraat 49
Postcode 2552 CM
Stad Den Haag
Telefoon 06 30 02 97 60
Email [email protected]
Website Totaal Lokaal Zichtbaar
SocialMedia
Diensten Online Reclame | Websites | E-mail Marketing | Social Media | Content creatie | Drukwerk en verspreiding | Trainingen | Zakelijke events | |

Ondernemers uit Zoetermeer kunnen jullie meer zichtbaarheid voor je onderneming gebruiken?

Dit kan betekenen meer potentiële (nieuwe) klanten. Ben je geïnteresseerd in meer klanten? Alle facetten van Online- en Offline zichtbaarheid, daar kan Totaal Lokaal Zichtbaar mee helpen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat de beste mogelijkheden voor je bedrijf zouden kunnen zijn.

We kunnen o.a. advies geven in, maar het ook regelen voor je:

1. Websites
2. E-mail Marketing
3. Social Media
4. Online Reclame
5. Bedrijfspagina’s
6. Link Building
7. Animaties & Video
8. Drukwerk en verspreiding
9. Netwerken
10. en nog veel meer …… Ik zal wat dieper ingaan op de bovenstaande punten.

1. Website

Tegenwoordig is het visitekaartje van je onderneming je website. Let wel de eerste indruk is altijd de belangrijkste indruk. Het bepaald of de potentiele klant de tijd neemt om je website te bekijken en contact met je op te nemen. Als je een website heb, voldoet deze dan wel aan alle moderne eisen (AVG, veiligheidscertificaat en / of goede Google vindbaarheid)? Als dat niet het geval is of dat je het niet weet, laten we dan eens gezamenlijk gaan kijken wat misschien beter kan. Ik beschik over een groot team met specialisten in het bouwen en aanpassen van websites. Allen beschikken over de kennis van de allernieuwste ontwikkelingen en kunnen zorgen dat het geïntegreerd wordt in je huidige website of geheel nieuwe website. Als je geen website hebt, kun je ook voor een goed en goedkoop alternatief kiezen, de bedrijfspagina (zie punt 5). Het bouwen en aanpassen van web-shops kunnen we natuurlijk ook. We maken automatische koppelingen naar leveranciers van de producten, natuurlijk ook automatische facturatie en inning, bv met een koppeling met i-deal.

2. E-mail Marketing

In het verleden kreeg ik altijd veel nieuwsbrieven, het is behoorlijk afgenomen. Bedrijven kiezen tegenwoordig voor E-mail marketing. Het is een soort nieuwsbrief maar het is kort en krachtig. Meestal niet meer dan 3 korte onderwerpen c.q. aanbiedingen maar op zo’n manier dat er gemeten kan worden waar de interesse van de potentiele klant kan liggen. Het is mogelijk dat wij de E-mail Marketing volledig inrichten, inclusief standaard sjablonen die je kan gebruiken voor de E-mail Marketing. Natuurlijk vertellen we welke mogelijkheden er allemaal zijn. Ook het maken van standaard berichten die een potentiele klant krijgt bij het aan kiezen van een onderwerp. Dat kan gelijk, maar ook uitgesteld (na een paar dagen of weken). Bij een bestelling, meteen een bericht, dank voor uw bestelling. Het beste is dat alles gekoppeld wordt met je e-mail en website. Natuurlijk kan iedereen zich ook inschrijven voor deze vorm van nieuwsbrieven. Het is belangrijk dat je mailadressen bestand groeit met potentiele nieuwe klanten. Door het monitoren van alle gegevens weten we precies waar je doelgroep zit, wat je doelgroep wilt etc. E-mail Marketing is de mooiste manier om meer omzet uit je bestaande klantenbestand te halen.

3. Social Media

Social Media is het woord sinds 2014. Ja je kunt heel simpel veel mensen bereiken, maar …. Veel bedrijven staan er niet bij stil, dat alles begint bij een goede website / bedrijfspagina (zie punt 5). Alles moet goed op elkaar worden afgestemd om het beoogde resultaat te realiseren. Maak de juiste keus, voordat je Social Media gaat inzetten die het best bij je bedrijf past. Het kan Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram o.a. zijn. LinkedIn is uitsluitend geschikt voor Business to Business. Tip: wil je met je website beter gevonden worden, zorg er dan voor dat je Social Media gekoppeld wordt aan je website. Vragen: onderaan staan mijn gegevens, neem contact op. Zorg dat je SEO “Strategisch Effectief Online” te vinden bent.

4. Online reclame

Heb je wel eens gebruik gemaakt van reclame online? Vele mogelijkheden, ontzettend veel websites waar je een advertentie kan plaatsen. Het belangrijkste hierbij is dat je wel moet weten wie je doelgroep is en waar deze zich begeeft. Schieten met hagel heeft weinig zin. Als je precies weet wie je doelgroep is (natuurlijk kunnen wij je daarbij ondersteunen) kunnen we een perfecte doelgroep samenstellen en bepalen waar deze doelgroep actief is en waar deze zich begeeft. Hierdoor kunnen we o.a. met retargeting perfect je doelgroep monitoren en benaderen. Veel bedrijven kiezen voor grote partijen (lees: websites) omdat veel mensen die website kennen, maar het is in mijn ogen beter om doelgerichter te zijn. Adverteren waar je doelgroep actief is, ja dan maar op een kleine of lokale website! Maar het resultaat zal daarmee hoger kunnen zijn.

Wat wil jij bereiken bij potentiele nieuwe klanten?

1. naar je website gaan
2. naar je winkel / kantoor komen
3. je gaan bellen
4. inschrijven voor je nieuwsbrief en/of E-mail marketing
5. bestellingen / aanbieding direct kopen

5. Bedrijfspagina

Er zijn bedrijven die geen website hebben. Dit is dan een heel goed alternatief met zeer lage kosten. Vanaf 97 euro per jaar kun je al een goede bedrijfspagina hebben. Een website is aanzienlijk duurder, ook in onderhoud. Maar ik heb een website, heb ik dan wat aan een bedrijfspagina? Ja, natuurlijk. Hiermee creëer je een grotere zichtbaarheid van je onderneming. Bedrijfspagina’s worden vaak beter gevonden dan websites. Dit komt doordat de bedrijfspagina’s altijd aan goed gevonden en hoog genoteerde websites in Google gekoppeld worden. Door koppelingen (linkbuilding, punt 6) naar je website te maken op de bedrijfspagina, zal je website ook hoger genoteerd worden binnen Google. Wat is precies een bedrijfspagina? Dit is een pagina die over je bedrijf gaat met unieke content (geen stukken tekst uit andere documenten of van je website, deze moet dan herschreven worden). Het unieke maakt het uniek. Voor de Google ranking is het belangrijk dat deze pagina uit circa 1.000 woorden en een paar foto’s bestaat. Bedrijfspagina’s worden lokaal goed gevonden en functioneren optimaal d.m.v. SEO (zoekmachine optimalisatie). De foto’s en de teksten worden voorzien van een link naar je eigen website. Hierdoor zal je website beter gerankt worden door Google. Linkbuilding is hiervoor erg belangrijk. Deze pagina die je nu leest is een voorbeeld van de vele mogelijkheden van een bedrijfspagina.

6. Linkbuilding

Wil je met je website snel een hogere ranking hebben, dan kan linkbuilding de oplossing zijn. Doordat je link van je eigen website op andere websites staan, zal Google je belangrijker gaan vinden. Het gevolg is dat je in de ranking stijgt. Natuurlijk kunnen wij je hierin adviseren en helpen om je link op andere interessante websites te laten plaatsen, waar je doelgroep aanwezig zal zijn. Nodig Wim uit om een keer langs te komen.

7. Animaties & Video

Beelden, beelden en nog eens beelden. Animaties & Video’s dragen enorm bij in de vindbaarheid van je bedrijf. Het is heel simpel 1 foto zegt meer dan 1.000 woorden, is het gezegde. Hoeveel worden zal dan een video zijn. Animatie is nog krachtiger dan video.

Bekijk onze animatie

Animaties hou het kort en zakelijk, laat vooral zien wat het probleem is en hoe het opgelost kan worden. Dit geldt ook voor een Video boodschap. Tussen de 30 en 60 seconden levert het beste resultaat op. Zorg dat je SEO “Strategisch Effectief Online” te vinden bent.

8. Flyers en verspreiding

Je moet niet zeggen dit is ouderwets. Er worden ook nog weinig kaarten via de post verzonden. Maar Oh wat zijn de mensen blij als ze een kaartje ontvangen. Je valt hiermee wel op, dus Offline reclame is afwijkend en valt op! Het is helemaal niet achterhaald. Er zijn toch nog mensen die niet beschikken over een computer of telefoon. Of heel weinig gebruiken. Er is een behoorlijk grote groep die wekelijks uitkijkt naar wat er in de brievenbus te vinden is. Heb je wel eens aan flyers gedacht? Het kan heel goed werken. Maar ik hoor je al denken hoe komen de flyers bij mijn potentiele klanten? Ook dat kunnen wij regelen. Op postcode kunnen wij er voor zorgen dat er flyers verspreid gaan worden, dit kunnen we door heel Nederland. Ondanks dat iedereen het heeft over Online reclame kan de effectiviteit van Offline reclame hoger zijn dan je in eerste instantie verwacht. Het is nu wel onderscheidend! Maar er zijn natuurlijk ook bussen, trams, Driehoeks borden etc. Vaak wordt er niet stil gestaan wat het effect van een simpele pen met bedrijfslogo kan opleveren.

9. Netwerken

Al eens gekeken hoe je netwerk in elkaar zit? Een goed privé en zakelijk netwerk kan zorgen dat je bedrijfsresultaten omhoog gaan. Misschien is dit wel de allerbelangrijkste. Je eigen netwerk goed uitbuiten en zelfs uitbreiden met de juiste (zakelijke) mensen die bereid zijn je verder te helpen.

10. Er is nog veel meer ….

Ik zal graag met je in contact willen komen om het een en ander uit te leggen, maar natuurlijk ook je collega ondernemers binnen Den Haag en omringende gemeenten. Mijn naam is Wim van den Heuvel van Totaal Lokaal Zichtbaar. Vragen of contact opnemen: [email protected] en ik zal binnen 24 uur met je contact opnemen.